Luxe en culinair genieten dat zijn de twee belangrijkste kenmerken van dit arrangement. Kaatje bij de Sluis heeft een Michelin-ster. Daar kun je heerlijk van genieten van de rust en biologische dinners. Je kunt twee of drie dagen verblijven in het prachtige landgoed.
Culinair genieten in Overijssel
Chef-kok Peter Postma combineert de Franse keuken met biologische ingrediënten, zoveel mogelijk uit de regio. Een initiatief dat wij aanmoedigen. Heerlijk lokaal eten!
Je logeert in het Landgoed Oldruitenborgh. Het landgoed is een historisch pand en ligt aan de rand van Vollenhove. Een hotel met heel vriendelijk personeel en alles is op en top verzorgd.
Er is een taxi-service van en naar Kaatje aan de Sluis. Je hoeft niet meer achter het stuur. Wel zo fijn, als je van een wijn-arrangement wilt genieten.
Overdag kun je ook genieten van het prachtige natuurgebied de Weerribben. Verder zijn er ook nog leuke kleine plaatjes om van te genieten. Zoals bijvoorbeeld het pittoreske Giethoorn (met een leuke vakantiebungalow aan het water).